Word partner! Bedrijven kunnen een samenwerking aangaan met Talentcoach. Juist binnen een duurzame relatie kunnen wij mensen intensief coachen en daarmee effectief bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen en maatschappelijk ver­antwoord ondernemen. Naar keuze begeleiden wij één of meer professionals samen met andere mensen uit het eigen bedrijf of in een gemengde groep met professionals uit andere bedrijven. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Voordelen partnership

Word partner van Talentcoach

Coachtraject

“Dit coachingstraject is ook interessant voor mijn collega’s bij Shell. We zijn een internationaal bedrijf, maar hebben onze wortels in Nederland. Je kunt wereldwijd het lot van mensen proberen te verbeteren, maar het kan ook gewoon bij je thuis om de hoek.”

“Je kunt overal terecht voor een coachingstraject. Maar bij Talentcoach maak je het verschil in het leven van iemand die dat goed kan gebruiken, terwijl je zelf vakkundig gecoacht wordt. Ik ontwikkel me en mijn bedrijf profiteert daarvan. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ik moet omgaan met weerstand en hoe ik zelfsturing kan aanjagen bij mensen en teams.”

Word partner!