Onze droom is dat iedereen meedoet aan de maatschappij vanuit zijn of haar talent. Is je bedrijf op zoek naar een manier van talentontwikkeling en wil het tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan ben je bij Talentcoach aan het juiste adres. Als we onze droom naar jullie bedrijfsdoel vertalen dan heeft je bedrijf betrokken medewerkers die hun talenten optimaal inzetten, en levert jullie bedrijf een duurzame bijdrage aan de lokale samenleving. Win-win toch?

Coaching met 3x winst!

Voor ons is winst pas winst als die winst oplevert voor iedereen! Professionals ontwikkelen hun coachtalent en leren van echte ervaringen. Kwetsbare stadsgenoten laten zich door een talentcoach helpen met hun toekomstplan. En bedrijven binden en boeien talent en leveren een maatschappelijke bijdrage. Zo ontwikkelen niet alleen de professional en het bedrijf zich, maar maken we met elkaar ook de wereld een stukje beter.

Talentprogramma’s

Een dag Fabiola

Zin in een avontuur?

Maak het verschil

Ontwikkel je talent én coach een kwetsbare stadsgenoot

Wees de verandering

Leiderschapsprogramma voor managers

Coachtraject

“Talentcoach biedt de mogelijkheid om buiten je eigen organisatie te kijken. Shell heeft z’n wortels in Nederland. We hebben vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Precies de steden waar Talentcoach het traject aanbiedt. Je kunt wereldwijd het lot van mensen proberen te verbeteren, maar het kan ook gewoon bij je thuis om de hoek”

Ons bedrijf is geïnteresseerd in Talentcoach