Voor het programma Wees de verandering werkt Talentcoach samen met de Baak en Talentfirst. Zo combineren we het beste van twee werelden. De Baak en Talentfirst hebben zeer ruime ervaring in het begeleiden en opleiden van leiders binnen toonaangevende bedrijven. Talentcoach is succesvol in het coachen en begeleiden van kwetsbare mensen in de samenleving. Deze vernieuwende manier van samenwerken is de toekomst voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Talentontwikkeling

We bieden het coachingprogramma aan aan bedrijven die het belangrijk vinden dat hun medewerkers zich ontwikkelen én die maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Binnen het programma is ruimte voor specifieke bedrijfsdoelstellingen en extra leerwensen van de deelnemers. Dit leidt tot een blended leerprogramma: naast ervaringsgericht leren worden ook trainingen en coaching op individueel en groepsniveau gegeven.

debaak_logo_blauwTalentFirst - Embrace Life Through Work (Logo)

“De Baak en Talentcoach geloven dat door het benadrukken van de mogelijkheden die iemand wél heeft, hij zichzelf uit een schijnbaar uitzichtloze situatie kan bevrijden. Zo kijken wij naar alle mensen. De ene heeft alleen meer kansen gekregen of gepakt. Het mooie aan Wees de verandering is dat niet alleen kwetsbare stadsgenoten leren, maar ook de professionals die hen coachen. Zij zien de ervaring die ze opdoen als zeer waardevol, ook voor het handelen in een professionele context.”

“Een prachtige manier om je mensen naar zichzelf te laten kijken in de context van een breder maatschappelijk perspectief. Door de unieke Talentcoach werkwijze & samenwerking met Talentfirst, kijken mensen over hun eigen schutting, met verstrekkende positieve impact!”

Investeer in talent

En profiteer van de samenwerking van Talentcoach met de Baak en Talentfirst