Talentcoach Den Haag

Sinds 2013 is Talentcoach actief in Den Haag en met succes! We koppelen professionals uit het bedrijfsleven aan Hagenaars die het financieel moeilijk hebben, maar wel de motivatie hebben om samen met een persoonlijke coach hun leven weer op de rit te krijgen.

Word Talentcoach

Wil jij beter leren coachen en een kwetsbaar persoon verder helpen in zijn of haar leven? Talentcoach is op zoek naar enthousiaste mensen uit het bedrijfsleven die het leuk vinden om naast hun baan iemand te coachen. Nieuwsgierig wat het precies inhoudt? Meld je dan aan voor één van onze informatiebijeenkomsten in het Coachhuis van Den Haag. De informatieavonden zijn interactieve bijeenkomsten waar je kennis kunt maken met onze organisatie en methodiek en waar je andere geïnteresseerden ontmoet. Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende data.

Deelnemers aanmelden

Moet je rondkomen van een sociaal minimum en wil je graag je leven weer op de rit krijgen met behulp van een persoonlijke coach? Meld je dan bij ons aan en werk samen met een talentcoach aan je toekomstplan. Na je aanmelding volgt een intake-gesprek met Liesbeth, de projectleider van Den Haag, bij jou thuis. Weten hoe ons traject eruit ziet en of Talentcoach bij je past? Lees meer over onze coaching voor deelnemers.

Werk je bij een welzijnsorganisatie en wil je een deelnemer opgeven voor Talentcoach? Neem dan gerust contact op, dan praten we graag verder.

Workshop deelnemers

Regelmatig worden er workshops talentontwikkeling en communicatieve vaardigheden georganiseerd. Deelnemers ontvangen daarvoor een persoonlijke uitnodiging.

Talentfriend

Vind je het leuk om deel uit te maken van Talentcoach Den Haag, maar weet je niet precies op welke manier, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien word jij wel onze volgende Talentfriend.

Contactgegevens coaching Den Haag

Talentcoach Den Haag

Liesbeth Groen-Gitz

liesbeth@talentcoach.nl

Talentcoach Den Haag werkt samen met:

Talentprogramma’s

Een dag Fabiola

Zin in een avontuur?

Maak het verschil

Ontwikkel je talent én coach een kwetsbare stadsgenoot

Wees de verandering

Leiderschapsprogramma voor managers

LEF op de arbeidsmarkt

Investeer in talent

“Bij Talentcoach ontwikkel je jezelf, terwijl je je inzet voor iemand uit je eigen stad. HEMA, mijn werkgever, heeft het merk Return to sender. We verkopen fair trade producten die zijn gemaakt door mensen uit Azië en Afrika. Maar het is net zo belangrijk om mensen in onze eigen omgeving een duwtje in de rug te geven. Dat het dichtbij is, spreekt mij aan.”

Meer informatie?

Contactpersoon voor de regio Den Haag is Liesbeth Groen-Gitz.