Talentcoach Amsterdam

We bieden bedrijven en professionals in Amsterdam de keuze uit drie coachingstrajecten waarbij medewerkers hun talenten ontwikkelen terwijl zij een kwetsbare stadsgenoot helpen. Bedrijven investeren zo niet alleen in hun professionals maar ook in de maatschappij. Win-win dus!

Hier is het allemaal begonnen!

In onze hoofdstad is Talentcoach ontstaan. Vanuit de persoonlijke ervaring en passie van oprichter Mariska Komproe. Om mensen de kans te geven weer mee te doen aan de maatschappij, vanuit hun eigen kracht en talent.

In 2010 heeft Mariska samen met De Regenboog Groep het project in Amsterdam opgezet. Inmiddels biedt De Regenboog Groep een eigen talentcoach traject aan. Waar dit toegevoegde waarde heeft, werken we met elkaar samen.

Talentcoach goes national!

Talentcoach is bezig met een landelijke uitrol, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Amsterdam blijft hier een bijzondere plaats in houden. De contacten met de gemeente, welzijnsorganisaties en bedrijven zijn goed. Samen met onze partners willen we een waardevolle bijdrage leveren aan talentontwikkeling in de hoofdstad.

Coaching Amsterdam: voor wie?

Voor bedrijven en professionals in de regio Amsterdam. Wil je in jezelf of in je medewerkers investeren én ook een steentje bijdragen aan de maatschappij? Dan ben je bij Talentcoach Amsterdam aan het juiste adres. Ontwikkel jezelf en word talentcoach: help mensen bij jouw bedrijf om de hoek, gewoon in je eigen stad!

Ook voor jou

Kom je rond van het financieel minimum en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Werk samen met een talentcoach uit de regio Amsterdam aan je toekomstplan! Lees hier meer over onze coaching.

Talentprogramma’s

Een dag Fabiola

Zin in een avontuur?

Maak het verschil

Ontwikkel je talent én coach een kwetsbare stadsgenoot

Wees de verandering

Leiderschapsprogramma voor managers

LEF op de arbeidsmarkt

Investeer in talent

Coachtraject

“In mijn functie bij Shell ben ik gewend om mensen te coachen. Maar hier komt veel meer bij kijken dan ik van te voren dacht. Ik vind het mooi om iemand te helpen in de stad waar je bedrijf is gevestigd. Shell is een internationale onderneming, maar heeft Nederlandse wortels en vestigingen in de steden waar Talentcoach actief is.”

Meer informatie?

Contactpersoon voor de regio Amsterdam is Mariska Komproe.