Nieuwe voorzitter bij Talentcoach

Nieuwe voorzitter

Ik ben Bouke Endtz, directeur en oprichter van IntoLearning. IntoLearning ondersteunt bedrijven bij het inrichten en beheren van hun learning management systeem, ontwikkelen van e-learning modules en geven van advies op het gebied van learning & development.

Enige tijd geleden kwam ik met Talentcoach in contact en was meteen geraakt door hun doel en aanpak: twee werelden die ver van elkaar af staan met elkaar verbinden waarbij beiden er veel aan hebben. Een simpele werkvorm maar misschien juist daardoor geniaal. Een onverwachte aanpak die al snel duidelijk is en enthousiasme losmaakt.

Talentcoach ontwikkelt zich stapsgewijs naar een social enterprise, mijn ervaringen als ondernemer zullen daarbij goed van pas komen. Ik ben blij dat ik de komende tijd de voorzittersrol ga vervullen en daarmee een bijdrage kan leveren aan deze mooie organisatie.

Lees meer over onze coachprogramma’s

Voorzitter Bouke Endtz Talentcoach