Ken je onze stakeholdersgroep al?

Onze missie als Talentcoach om de wereld een beetje mooier te maken kunnen we natuurlijk nooit alleen volbrengen. Al jaren worden we op allerlei manieren door heel veel mensen geholpen om succesvol te zijn en impact te maken. Als sociale onderneming wordt je op allerlei manieren uitgedaagd en het is fijn als je een groepje mensen hebt die over je schouders meekijken. Twee keer per jaar organiseren wij een stakeholderontbijt om een aantal onderwerpen met elkaar te bespreken die onze deelnemers, talentcoaches en de bedrijven, gemeentes en ministeries waar we mee samenwerken aangaan.

Even voorstellen

Graag stel ik je voor aan onze stakeholdersgroep:

Elsje
Een geval apart, in de goed zin! Was coachee jaren geleden, maar ondertussen ook talentcoach in Amsterdam. Kan de programma’s goed van beide kanten beoordelen. Komt altijd verrassend uit de hoek.

Farida
Deed als coachee mee aan het programma LEF op de arbeidsmarkt. Sprankelende dame, goede gastvrouw en houdt goed het belang van de coachees in de gaten.

Bouke
Voormalig bestuursvoorzitter van Talentcoach, directeur van zijn eigen bedrijf ‘Into learning’. Altijd rustig en met het hart op de goede plaats houdt hij de missie van Talentcoach scherp in de gaten.

Kenneth
Voormalig talentcoach, salesmanager bij Aegon met een scherpe blik op onze propositie en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Lisette
Zeer ervaren talentcoach en hr businesspartner bij de Hema. Kan daarom goed beoordelen wat de impact voor het bedrijf moet zijn. Altijd optimistisch.

Als je ons beleid wilt lezen hoe we in contact staan met onze stakeholders, dan kun je ons stakeholdersbeleid  lezen.