Inspiratiebijeenkomst LEF in Rotterdam groot succes!

Met een stevige dosis Rotterdamse BRANIE organiseerde Talentcoach Rotterdam, Emancipatiecentrum Dona Daria en Stichting Moeders met Talent (voor talentontwikkeling en empowerment van de vrouw van nu) op 23 juni de inspiratiebijeenkomst LEF!

Talentcoach Rotterdam vind het belangrijk om samen te werken met partnerorganisaties die zich richten op talentontwikkeling in de stad. Door het netwerk te verbinden en coaches en coachees (Rotterdammers die zelf gecoacht worden) naar elkaars organisaties en projecten door te verwijzen ontstaat er een keten waarin Rotterdammers zich kunnen ontwikkelen. De coachees worden zo het best geholpen met hun specifieke coachvraag en de coaches kunnen nieuwe en unieke ervaring opdoen.

Het programma bestond uit presentaties van de coachees die deel hebben genomen aan het Talentcoach pilot project ‘LEF op de arbeidsmarkt’. Op de zeepkist vertelde ze in 2 minuten hun unieke verhaal. Daarnaast waren er inspirerende workshops zoals Dapper Daten (door onze fantastische host Eloah Udenhout), Durven Kiezen (door Yvet van Stichting Talent Plan), Omdenken (door Andre en Marcel van de Energieclub), Je Eigen Kracht Leren Kennen (door Mia van Moeders met Talent), Communiceren met Courage (door Carola van Dona Daria) en de Held in Jou (door Margarita van Strokes Coaching en Counselling).

Deze goed bezochte bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartners. Ziet jouw organisatie ook een kans om een samenwerking met Talentcoach Rotterdam te onderzoeken, neem contact op met Coen (coen@talentcoach.nl), hij gaat graag met je in gesprek.

Download hier foto’s van LEF!

Klik hier voor een leuk artikel van onze LEF pilot in het AD