Coach programma

Zin in een avontuur?

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst? Ga mee op avontuur en leid één dag een compleet ander leven. We beloven je dit: na deze dag vol bijzondere uitdagingen en unieke leermomenten, kijk je anders naar jezelf, je medespelers en de wereld om je heen. Je ontdekt je eigen talenten en die van anderen en kunt je nieuwe inzichten direct toepassen binnen het team op je werk.

Voor wie?

Voor HBO en WO professionals bij bedrijven, overheid en organisaties die op een vernieuwende manier meer zicht willen krijgen op hun en elkaars talent.

Wat leer je?
  • Reality check
  • Teambuilding
  • Talentontwikkeling
Dagprogramma

Met je collega’s speel je een dag lang een avonturenspel waarin je ervaart hoe het is om te leven als bijstandsmoeder in Neder­land. Jullie krijgen één belangrijke missie… maar de weg naar jullie doel zit vol avonturen en uitdagingen. Het resultaat? Een leuke, spannende én leerzame trainingsdag voor je hele team.

Waarom een bijstandsmoeder?

Misschien zou je liever een dagje in de schoenen staan van een miljonair, een piloot of een filmster. Fabiola staat echter voor 1,1 miljoen Nederlanders die rond de armoedegrens leven in een welvaartsland. Elke dag is voor hen een uitdaging. Zij zijn niet bezig met leven maar met óverleven. Hun bestaan kent volop uitdaging­en die je niet kunt tackelen met je portemonnee. Wel met creativiteit, doorzettingsvermogen en humor. We dagen je uit!

Investering

Deze training vraagt om een investering van € 259 per persoon ex btw. Een groep bestaat uit minimaal 10 personen. Jouw team en je individuele leerdoelen staan bij Talentcoach centraal. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Vraag een gesprek aan met één van onze experts over jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

Incompany of open inschrijving

Deze training bieden we incompany aan. Echter, een aantal keer per jaar bieden we ook een open inschrijving aan. Houd onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende mogelijkheden.

Interesse in verdere coaching?

Wil je als vervolg op deze dag een individueel coach­ingstraject bij ons volgen waarmee jij je talenten verder ontwikkelt en tegelijkertijd een kwetsbare stadsgenoot activeert? Bekijk ons programma Maak het verschil.

Download onze folder

Talentcoach – Een dag Fabiola

“Deze dag is inmiddels een vast onderdeel voor onze nieuwe trainees bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het draait om teambuilding, bewustzijn en zelfinzicht. Via Talentcoach maak je kennis met mensen wiens leefwijze heel anders is dan de jouwe. De winst? Een heuse reality-check.”

Ons bedrijf gaat graag het avontuur aan!

[/vc_column]