Heb jij het lef om succesvol te zijn? September 2020 start weer een nieuw programma!    

Je hebt een droom: Je wilt een succesvolle coach zijn. Makkelijk rond kunnen komen van jouw passie. Maar hoe pak jij dit aan? Weet jij hoe je een onderneming opzet? Over coachen weet je al veel, maar ondernemen is een uitdaging en vind je net als veel andere coaches heel spannend.

Herkenbaar? We kunnen je meteen geruststellen. Dit gevoel is heel normaal. Bij Talentcoach weten wij dat ondernemen soms moeilijk is. Maar wij geloven dat je dit kunt leren en helpen je graag om knopen door te hakken en succesvol te worden.  

“Ik heb het gevoel dat ik met een taart met 1000 kaarsjes moet komen voordat ik met een potentiële klant in gesprek kan gaan” 

Doe jij mee met ons programma?

Talentcoach helpt jou met het programma ‘De ondernemende coach’ om de regie te pakken in het opzetten van je eigen bedrijf. In 6 trainingen krijg je helder wat jou als coach uniek maakt en hoe je stap voor stap een succesvolle onderneming bouwt. Het leuke is dat je dit niet alleen doet. Onder leiding van ervaren professionals leer je samen met andere coaches van en met elkaar. Je brengt het beste in elkaar naar boven. We hebben een lekkere praktische aanpak die je direct gaat toepassen. Ook ga je aan de aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen en persoonlijke valkuilen. Zodat er straks niets meer in de weg staat om er een feestje van te maken. Want jij bent het waard om een succesvolle coach én ondernemer te zijn. 

“Investeer ik in mezelf of in mijn bedrijf? Of is dat hetzelfde?” 

 Wat levert het op? 
 • Focus op jouw ideale bedrijf 
 • Nu tijd voor groei; vanuit strategie werken
 • Anders denken en de goede dingen doen
 • Hoe bepaal je waarde en hoe benader je nieuwe klanten?
 • Gelijkgestemden die je steunen de juiste keuzes te maken 

We werken met opdrachten die je direct kunt toepassen. Je deelt jouw ervaringen met je vakgenoten en vice versa. Zo geef je elkaar een boost. Ook bieden we intervisie en leren we je hoe je dit zelf kunt opzetten. 

Onderdelen 

Het programma duurt 2 maanden, heeft 12 deelnemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een uitgebreid intakegesprek 
 • 6 trainingsdagen (1 hele dag en 5 ochtenden)
 • Werken in een groep gelijkgestemden
 • Intervisie (en leren hoe je dit zelf kunt doen)
 • Mogelijke match met een coachee of bijdragen aan de Talentcoach Academy
Learn by doing 

Tijdens dit programma leer je niet alleen hoe je succesvol kunt ondernemen. Je kan er ook voor kiezen extra praktijkervaring op te doen in het coachen. Wij matchen je dan aan een coachee waarmee je meerdere gesprekken voert. Met dit programma ontwikkel je dan niet alleen jezelf, maar help je ook iemand anders zich te ontwikkelen (die dat niet zelf kan betalen). Dat is sociaal ondernemen. Winst voor iedereen!  

Heb je geen behoefte om vlieguren te maken in coaching? Je kunt er ook voor kiezen om te investeren in de Talentcoach Academy. Dit kan op twee manieren. Via een financiële bijdrage of een inhoudelijke bijdrage. Je bijdrage wordt gebruikt voor opleiding en ontwikkeling voor mensen die het financieel en geestelijke zwaar hebben en weer iets van hun leven willen maken.

“Wanneer kan ik mijzelf een professionele coach noemen?” 

Kosten 

De kosten van de 6 trainingen zijn  € 1295  (ex. btw / incl. koffie, thee & water en op de eerste dag een lunch).

De kosten voor een match met een coachee en begeleiding zijn € 450 (ex. btw). Duur van het traject is maximaal 6 maanden.

Je kunt ook kiezen voor een financiële of inhoudelijke bijdrage aan de Talentcoach Academy. Dit bespreken we tijdens de intake, daarbij houden we rekening met jouw wensen.

Planning en locatie 

Trainingsdagen eerstvolgende programma:
De training start in september, de exacte dagen zo snel mogelijk.

Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (10 minuten lopen van station Den Haag CS) 

Talentcoach is leren én sociaal ondernemen 

Voor Talentcoach zijn kwaliteit én sociaal ondernemen heel belangrijk. Dit zie je terug in al onze programma’s. We hebben al jarenlange ervaring met het trainen coachen van professionals en coachees. Wij werken alleen met trainers en coaches die enthousiast zijn over hun vak, hier heel kundig in zijn én een hart hebben voor de samenleving. Dit programma geeft jou de kans om niet alleen het beste uit jezelf te halen, maar ook uit iemand anders. Hoe leuk is dat!

Wil je meedoen of twijfel je nog? 

Als beginnende ondernemer is één van de eerste dingen die je doet je bedrijf optuigen. Hier investeer je al je tijd en geld in. Maar als coach ben jij je eigen business. Jij staat aan het roer van je eigen carrière en succes, daarom ben jij ook de sleutel van jouw succes. Als jij klaar bent om het avontuur aan te gaan neem dan contact met ons op en doe mee aan dit mooie programma. Door samen lef te tonen bereiken we mooie resultaten. 

Heb jij vragen? We gaan graag met je in gesprek, je kunt met één van ons bellen:
Mariska Komproe 06-33087606
Roos de Haan 06-20240919
Liesbeth Groen-Gitz 06-22272009 

Of je vult onderstaand contactformulier in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

Download ook onze folder De ondernemende coach (flyer).

Meer informatie De ondernemende coach

Wil je meer weten over het programma 'De ondernemende coach"? Vul dan dit formulier in. Wij bellen jou dan terug zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden in een persoonlijk gesprek.
 • Dit gebruiken wij alleen om je eventueel antwoord te geven op jouw vragen.