Coach programma

Ontwikkel je talent én coach een kwetsbare stadsgenoot

Iedereen in onze samenleving kan succesvol zijn. Pas als je je bewust bent van je unieke talenten, drijfveren en passies ben je in staat het maximale uit jezelf te halen. Iemand bewust laten worden van zijn uniekheid is een hele kunst, helemaal als diegene al langere tijd ‘aan de zijlijn’ staat en weinig zelfvertrouwen heeft. Het ontwikkelen van zelfinzicht en het op gang brengen van zelfsturing is de grootste toegevoegde waarde van talentcoach.

Voor wie?

Managers, opleiders, coaches, trainers, adviseurs, HRM-professionals, leidinggevenden en anderen WO of HBO geschoolde professionals uit het bedrijfsleven, overheid en andere organisaties die graag (beter) willen leren coachen.

Wat levert het op?
  • Zicht op je kwaliteiten als coach
  • Kunnen coachen op potentieel en talent
  • Stappenplan ontwikkelen
  • Iemand in beweging krijgen
  • Uitbreiding van je netwerk
Coachingstraject

Jouw unieke leerervaring start met een uitgebreide intake en selectie. Daarna volg je een tweedaagse praktijkgerichte coachtraining. Na deze training kun je direct aan de slag als talentcoach. Op basis van je talenten en leerdoelen word je gekoppeld aan een stadsgenoot die rond de armoedegrens leeft.

Je coacht met de focus op wat iemand wél kan en wil. Wij geloven dat ieder mens goed is zoals hij is en potentieel heeft. Samen maken jullie een stappenplan om dat potentieel te benutten. Je hebt gemiddeld 15 tot 20 coachgesprekken. En daar blijft het niet bij. Tijdens het coachingstraject ontvang je maandelijks inspi­rerende lesstof. Door middel van intervisie met an­dere professionals en een intervisie­coach leer je hoe het volgende coachgesprek nóg beter kan. Je gaat naar netwerkbijeenkomsten met mede talent­coaches én deelnemers. En je rondt het programma af met een persoonlijk evaluatiegesprek. Het programma duurt 6 maanden en is goed te volgen naast je baan.

Investering

Dit coachprogramma vraagt om een investering van 2250 euro exclusief btw. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Jouw ontwikkeling en je individuele coachdoelen staan bij Talentcoach centraal. Vraag een gesprek aan met één van onze experts over jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

Startmomenten

Dit coachprogramma begint met een tweedaags trainingsweekend en bieden we 2 keer per jaar aan: maart en september. Houd onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende mogelijkheden.

Incompany of open inschrijving

We bieden dit coachtraject incompany aan. Echter, een aantal keer per jaar hanteren we ook een open inschrijving.

Vervolg coaching

Wil je nog een stap verder gaan in je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan met ons coach programma Wees de verandering, een leiderschapsprogramma voor managers.

Lees hier onze voorwaarden. 

Meer informatie

Download onze folder
Talentcoach – Maak het verschil

 

“De training, die je krijgt voordat je echt begint als talentcoach, vond ik erg leerzaam. Je krijgt goede handvatten mee; wat is jouw rol als talentcoach? Wat is de scheidslijn met hulpverlening? En dit alles vanuit een positieve insteek. Je gaat mensen coachen en verder helpen, dat is niet niks. Het is fijn als je dan een stevige basis meekrijgt.”

Ja, ik wil beter leren coachen.

Terwijl ik een kwetsbare stadgenoot help om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen.