Netwerkbijeenkomst LEF op de arbeidsmarkt Den Haag

Wil jij ook weten hoe het met de deelnemers van LEF op de arbeidsmarkt Den Haag vergaan is? Op dinsdag 26 november (19.00 – 22.00 uur) is het volgende pitchevent, dan zullen zij hun pitch laten horen tijdens het pitchevent bij Aegon. Wij vinden het heel leuk als jij daar bij aanwezig bent, dus je bent van harte uitgenodigd. Deze bijeenkomst is gratis en je kunt je hieronder aanmelden.

Met elkaar maken we er een gezellige en inspirerende avond van waar je anderen kunt helpen op weg naar hun droombaan, en zelf weer nieuwe contacten op kunt doen. Ook zullen alle coaches aanwezig zijn die achter de schermen hard gewerkt hebben om hun coachee ‘klaar te stomen’ voor deze belangrijke avond.

Als je zin hebt om te komen, meld je dan nu aan voor deze hele inspirerende & gezellige avond.

Tot 26 november! En neem vooral gezellig iemand mee (genodigden ook even laten aanmelden!).

Datum: dinsdag 26 november van 19:00 – 21:30 uur.(inloop vanaf 18:45 uur).
Locatie: Aegon, Aegonplein 6 in Den Haag (naast Station Mariahoeve en vanuit het station bekeken de ingang links op het plein).

Groet, Liesbeth & Mariska

Aanmelden Pitchevent LEF Den Haag 26/11/2019

  • deze persoonsgegevens worden door Talentcoach gebruikt om een aanwezigheidslijst te maken van bezoekers van dit event en voor eventuele communicatie over dit event. Tenzij anders verzocht door uzelf worden deze gegevens niet bewaard op deze website en niet gebruikt voor andere doeleinden.