Begin november zijn deze 9 kanjers samen met hun coach begonnen aan het avontuur LEF op de arbeidsmarkt. Een boostprogramma van Talentcoach waarin kandidaten in 10 weken aan de slag gaan met het ontdekken van hun talenten en stappen zetten op weg naar hun droombaan.

Wil jij ook weten hoe het met hen is gegaan? Dinsdag 15 januari (19.00 – 22.00 uur) is het zover, dan zullen zij hun pitch laten horen tijdens het pitchevent in Den Haag. Een superleuke manier om het nieuwe jaar te beginnen! Wij vinden het heel leuk als jij daar bij aanwezig bent, dus je bent van harte uitgenodigd. Deze bijeenkomst is gratis en je kunt je hieronder aanmelden.

Onder leiding van onze trainster Fiet Meijer maken we er een gezellige en inspirerende avond van waar je anderen kunt helpen op weg naar hun droombaan, en zelf weer nieuwe contacten op kunt doen. Ook zullen alle coaches aanwezig zijn die achter de schermen hard gewerkt hebben om hun coachee ‘klaar te stomen’ voor deze belangrijke avond.

Als je zin hebt om te komen, meld je dan nu aan voor deze hele inspirerende & gezellige avond. Tot de 15e! En neem vooral gezellig iemand mee.

Groet, Mariska & Liesbeth

 

Aanmelden Pitchevent LEF Den Haag 2019