Jonito en 20 van zijn collega’s waren talentcoach.

Omdat IBM wil investeren in de ontwikkeling van z’n mensen én in de maatschappij. Denkt jouw bedrijf er ook zo over?

Onze droom is dat iedereen meedoet aan de maatschappij vanuit zijn of haar talent. Is je bedrijf op zoek naar een ervaringsgericht ontwikkelingsprogramma en wil je tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan ben je bij Talentcoach aan het juiste adres. Als we onze droom naar jullie bedrijfsdoel vertalen dan heeft je bedrijf betrokken medewerkers die hun talenten optimaal inzetten, en levert jullie bedrijf een duurzame bijdrage aan de lokale samenleving.

“Je kunt iemand vis geven, maar het is waardevoller om hem te leren vissen”

Lees het verhaal van Jonito

Talentontwikkeling

Leervermogen en inspirerend leiderschap bepalen in grote mate het succes van een organisatie. Hoe zorgt jouw bedrijf ervoor dat managers en leiders hun eigen potentieel weten te benutten? In onze coachingprogramma’s leren zij wat hun talenten zijn als mens en als professional, terwijl zij een kwetsbare stadsgenoot coachen. Ze activeren iemand die rond de armoedegrens leeft en zetten hun waardevolle leerervaring weer in binnen het bedrijf. Winst voor iedereen dus. Zo maken we samen het verschil! Bekijk het filmpje voor onze visie op sociaal ondernemen en talentontwikkeling.

Investeren in talent is de sleutel tot een succesvol bedrijf

Organisaties

Geïnspireerde professionals
Meer regie op zichzelf en eigen werkomgeving
Learning by doing met directe lokale maatschappelijke impact

Professional

Je kent je talenten en weet ze in te zetten
Je kunt je medewerkers coachend aansturen
Je verankert deze leerervaring in de organisatie met je collega’s

Stadsgenoot

Doorbraak in negatieve participatiespiraal
Zicht op eigen verantwoordelijkheid en talenten
In staat om nieuwe doelen te stellen voor de toekomst

“Het mooiste aan coaching is dat je mensen in beweging laat komen, zonder dat jij daarin stuurt. Ik heb als Talentcoach veel geleerd en pas het ook toe in mijn werk. Ik kan nu strategisch van nut zijn bij verandertrajecten, weet hoe ik moet omgaan met weerstand en hoe ik zelfsturing aanjaag.”

Talentprogramma’s

Een dag Fabiola

Zin in een avontuur?

Maak het verschil

Ontwikkel je talent én coach een kwetsbare stadsgenoot

Wees de verandering

Leiderschapsprogramma voor managers

LEF op de arbeidsmarkt

Investeer in talent

Samenwerking met de Baak en Talentfirst

Talentcoach werkt samen met de Baak en Talentfirst. Zo combineren we het beste van twee werelden. Zij hebben ruime ervaring in het opleiden van leiders binnen toonaangevende bedrijven. Wij zijn succesvol in het coachen van kwetsbare mensen in de samenleving.

If you do what you always did, you get what you always got

Henri Ford

Winst voor iedereen

Talentcoach is een social enterprise. Voor ons is winst pas winst als die winst voor iedereen oplevert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een gedachtegoed dat wereldwijd terrein wint. Graag enthousiasmeren we andere bedrijven om ook mee te bouwen aan de nieuwe economie. Om te leren op een manier die hun organisatie én de maatschappij een stukje beter maakt.

Coaches van Talentcoach werken o.a. bij:

3 redenen om te kiezen voor Talentcoach

Maatwerk

We bieden maatwerk in talentontwikkeling. De bedrijfsdoelen en de persoonlijke leerdoelen van de professional staan centraal.

Ervaringsgericht leren

We bieden een unieke ‘learning by doing’ ervaring. Professionals leren onder echte druk, in echte situaties. Hierdoor leren zij bewezen sneller en beter.

Maatschappelijk betrokken

Deelnemende bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid en investeren niet alleen in hun eigen mensen maar ook in de samenleving.

Ja,

ik bekijk graag welke kansen Talentcoach biedt voor ons bedrijf.