Haar nieuwe leven is begonnen.

Na een scheiding stond zij er alleen voor met haar zoon en moest zij in haar eigen onderhoud voorzien. Gelukkig was daar talentcoach Jacqueline. Dankzij haar durfde Tansi nieuwe stappen te zetten en weer de regie te pakken over haar leven.

Maak jij ook een nieuwe start? Bekijk ons individueel coachtraject. Als je op zoek bent naar een baan lees dan meer over het programma LEF op de arbeidsmarkt.

‘Ik wilde uitvinden wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil’

Lees het verhaal van Tansi 

Wil jij aan je toekomst werken?

  • Je bent tussen de 25 en 60 jaar

  • Je moet rondkomen van een financieel minimum

  • Je hebt geen zware psychische problemen of verslaving

  • Je wilt aan een concreet doel werken

  • Je wilt je laten begeleiden door een talentcoach

  • Je bent gemotiveerd om aan te pakken

Welk programma past bij jou?

Individuele coaching

15 tot 20 gesprekken met je persoonlijke talentcoach bij jou thuis

LEF op de arbeidsmarkt

Boost programma: in 7 stappen naar werk!

“Tansi en ik hadden direct een klik. Dat was goed gematcht door Talentcoach. We hebben de eerste keer bij Tansi thuis afgesproken. Ze vroeg me waarom ik, onbetaald, tijd aan haar wilde besteden? Nou, omdat ik haar dat waard vind. Ik weet dat ik iets voor haar kan betekenen en daar krijg ik energie van.”

Ontmoet onze talentcoaches

Onze talentcoaches zijn mensen die carrière maken in het bedrijfsleven of bij de overheid.

Mannen en vrouwen die ervaring hebben in coaching en jou graag helpen om stappen te maken.

Meer weten over Talentcoach? Neem contact met ons op!

“Be the best version of you”

Talentcoach is er voor jou

Talentcoach biedt kwetsbare stadsgenoten die rond het minimum leven een praktijkgericht traject om te leren wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Samen met een talentcoach ontwikkel je een eigen actieplan en zet je concrete stappen om van dromen werkelijkheid te maken. Op dit moment zijn er coachingtrajecten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

“Door de crisis ben ik mijn baan kwijtgeraakt. Van mijn coach Farid leer ik om positief te blijven. We staan stil bij goede momenten en kleine stappen. Er zijn altijd kansen en er kan altijd wat. Ik kijk nu ook naar andere mogelijkheden. Misschien is het ondernemerschap wel wat voor mij.”

Feiten & cijfers

30%

Van onze deelnemers vindt weer een baan of is bezig met solliciteren

40%

Van onze deelnemers doet vrijwilligerswerk of pakt (weer) een opleiding op

675+

Succesvolle matches zijn er al geweest tussen deelnemers en talentcoaches

Ja,

ik kijk graag samen met Talentcoach naar mijn mogelijkheden