In september starten we met ons programma ‘De ondernemende coach’. Na een succesvolle pilot in 2019 gaan we verder met dit programma voor coaches die willen ondernemen!

Want we hebben 1 belangrijke tip: Ga niet opnieuw het wiel uitvinden! Vele coaches voor je zijn met vallen en opstaan succesvol geworden. Leer van hun belangrijkste lessen zodat jij snel een bloeiende praktijk op kunt bouwen.

Je hebt een droom: Je wilt een succesvolle coach zijn. Makkelijk rond kunnen komen van jouw passie. Maar hoe pak jij dit aan? Weet jij hoe je een onderneming opzet? Over coachen weet je al veel, maar ondernemen is een uitdaging en vind je net als veel andere coaches heel spannend. Blijf er niet teveel over nadenken en malen, maar plan met ons een kennismakingsgesprek in om te kijken of dit programma een goede fit is voor jou.

Zodat jij binnenkort:
* Een expert bent op jouw gebied
* Weet hoe je jouw ideale klant kunt bereiken
* En hen overtuigt om voor jouw expertise te betalen

Bel of mail met Mariska Komproe (06-33087606) op mariska@talentcoach.nl.

Download ook onze folder De ondernemende coach (flyer).

Meer informatie De ondernemende coach

Wil je meer weten over het programma 'De ondernemende coach"? Vul dan dit formulier in. Wij bellen jou dan terug zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden in een persoonlijk gesprek.
  • Dit gebruiken wij alleen om je eventueel antwoord te geven op jouw vragen.