UITNODIGING INSPIRATIEAVOND
Hierbij nodigen wij jou uit voor de Talentcoach inspiratieavond in Rotterdam.
Op 18 oktober is het weer zover! We hebben een leuk programma in petto voor onze coachees, coaches en andere netwerkcontacten uit regio Rotterdam. Deze avond maken we er samen met gasttrainer Margriet Taams een enerverende en interactieve avond van.

WAT GAAN WE DOEN?
Na de ontvangst en een introductie van Talentcoach zal Margriet Taams jullie meenemen in de training “Succes zonder Stress”. Wil jij meer bereiken met minder moeite? En leren hoe je stress eenvoudig omzet in succes waardoor jij als mens beter presteert? Kom dan zeker naar deze bijeenkomst! Ook komt een koppel van Talentcoach aan het woord en we sluiten de avond af met een netwerkborrel. Aanmelden kan via het invulformulier onderaan deze pagina.

WAAR EN WANNEER?
Wanneer: donderdag 18 oktober
Tijd: 19:00 – 21:45 uur
Locatie: Het Coachhuis Seven Fields!, Wijnhaven 36, Rotterdam.

EVEN VOORSTELLEN
We stellen Margriet van Fit For Thought – denkadvisering alvast even voor;
Met haar frisse, scherpe blik en heldere manier van communiceren is Margriet een verkwikkende coach. Vrijblijvendheid staat niet in haar woordenboek. Ze gaat voor kwaliteit, stuurt op resultaat en houdt niet van excuses. Resultaten en helderheid bereik je door te doen, niet door te denken.

“Met mijn eigen bedrijf FFT (1997) verander ik tobben in toppen en stress in succes. Dit doe ik met passie, energie en plezier en door continu te focussen op effectieve houding en gedrag. Werken met mij geeft overzicht, structuur en rust en leidt tot vitaliteit, productiviteit en klantgerichte topservice”.


Voor haar visie, missie en kernwaarden zie https://www.fft.nl/over-margriet/

AANMELDEN
Kom jij ook? Graag onderstaand formulier invullen. Introducees graag ook een eigen aanmelding laten invullen. We hopen dat jij erbij bent!

Aanmelden inspiratieavond Rotterdam